Gemeente-avond op 7 juni 2017 in KC Tjalleberd

Op woensdag 7 juni aanstaande is de jaarlijkse gemeente-avond gepland. De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in het kerkelijk centrum in Tjalleberd.
Op deze avond zullen vóór de pauze de diverse financiële verslagen worden toegelicht. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De financiële verslagen van het college van kerkrentmeesters en van het college van diakenen zijn in samenvatting gepubliceerd in deze Geandewei en liggen gedurende een week voorafgaande aan de geplande gemeente-avond ter inzake op het kerkelijk bureau te Heerenveen.

In de maand april hebben vele gemeenteleden deelgenomen aan de ”Groot huisbezoeken”. Tijdens deze huisbezoeken is gesproken over de toekomst van de kerk onder het motto ‘Onze kerk: vandaag en morgen’. De uitkomsten van deze inspirerende avonden zijn overgedragen aan de commissie die bezig is met het voorbereiden van een nieuw beleidsplan. Zij zijn druk bezig de resultaten van deze gesprekken te vertalen
naar input voor het beleidsplan. Op de gemeente-avond zal na de pauze door de beleidsplancommissie een toelichting worden gegeven op de huidige stand van zaken met betrekking tot de ontwikkeling van dat beleidsplan. Onze gemeenteadviseur, de heer Louis Bakker, zal daarbij eveneens inhoudelijke bijdrage leveren.

Gelet op het belang van het beleidsplan voor de profielschets voor een nieuw te benoemen predikant wordt uw aanwezigheid en inbreng op de gemeenteavond zeer op prijs gesteld!