De wekelijkse kerkdiensten

Vanaf nu is er weer elke zondag dienst! En we doen dat met een kerk vol mensen! Dat wil zeggen: zoveel als onder de huidige omstandigheden verantwoord is. Elke week nodigen we een beperkt aantal mensen uit, naast de mensen die aanwezig zijn vanwege een taak in of rond de dienst. Onze ambtelijk secretaris Johanna de Jong heeft een lijst met namen van mensen die graag een keer uitgenodigd willen worden. Heeft u zich daar nog niet voor aangemeld, maar wilt u er wel graag weer eens bij zijn? Neemt u dan contact op met Johanna, zie het stukje hieronder.

Ondertussen worden onze diensten met beeld en geluid uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl. U kunt de diensten daar ook nog op een later tijdstip terugzien. De orde van dienst kunt u vinden in de Stille Verbinding en op onze website onder kerkdiensten/liturgieën. Uiteraard zijn al onze plannen in deze tijd onder het voorbehoud van nieuwe richtlijnen van het RIVM. Houdt u daarom onze website, onze facebookpagina en de Stille Verbinding goed in de gaten.

Weer echt naar de kerk?

Meld u aan bij Johanna de Jong om, op uitnodiging, weer een de dienst bij te wonen:
Mail: ambt@pkn-tjalleberd-deknipe.nl Bel of app:  06-21909496