Kerstnacht 24 december

Het zal een vreemde gewaarwording zijn om in de Kerstnacht niet naar de kerk te gaan. Maar u kunt om half tien wel met uw laptop op de bank gaan zitten. En als daar dan achter glas de dienst begint ziet u toch bijna de halve gemeente in de kerk… We overtreden natuurlijk niet de richtlijnen van het RIVM, maar hebben wel een leuke technische oplossing gezocht om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij dit hoogtepunt in het kerkelijk jaar. We volgen de Engelse traditie van de ‘Lessons en Carols’ met hier en daar een Fries accent. Via techniek en in de Geest zijn we weer echt verbonden met elkaar.