Zondag 13 september

• door

is meteen al een heel bijzondere dienst. We nemen afscheid van Johanna de Jong als ouderling, van Mathijs Huisman als kerkrentmeester en van Minze Broersma als ambtelijk secretaris. Tegelijk mogen we Aaltsje Holterman-Malda en Brant Visser bevestigen in het ambt van ouderling, Roelof Heida benoemen als kerkrentmeester en Johanna de Jong als ambtelijk secretaris. Jurgen Vroegh en Andries Visser tenslotte verwisselen van plek tussen voorzittersstoel en college van kerkrentmeesters. Donderdag 3 september gaan we dit belangrijke moment samen voorbereiden. Een lied dat in elk geval een plek in de dienst krijgt is het gezongen gebed voor de kerk. Ik schreef het 28 mei j.l. in de Stille Verbinding, precies op het moment dat de kerkenraad met hún lied achterom kwam. Jan de Jong schreef er muziek bij.