Zondag 22 september

Zondag 22 september lezen we niet het verhaal van de verovering van Jericho. We lopen dan wel Tjalleberd rond, maar beperken ons daarbij tot slechts één keer. Het is de Startzondag met als thema: ‘Kerk in beweging’.
We komen dan als gemeente in beweging voor het nieuwe seizoen. Om negen uur bent u welkom in
het kerkelijk centrum in Tjalleberd voor een kop koffie. Om half tien begint de dienst in de kerk. Over het hoe en wat van die dienst willen we nog niet zo heel veel kwijt. Om in beweging te komen is deze zondag een matige conditie genoeg, en voor wie slecht ter been is regelen we een alternatief.
De dienst is uiterlijk twaalf uur afgelopen en aansluitend is er nog een kop soep en een broodje. Aanmelden is niet nodig, u bent gewoon van harte welkom! En als u zich alvast in wilt zingen:
Lied 809 in canon!