Zondag 6 september

• door

streamen we geen dienst, maar is er ’s middags wel Kliederkerk! In verband met de huidige situatie gaat het wel een beetje anders dan anders: zo is er binnen geen plek voor ouders, pakes en beppes. Heel jammer! En ook verder is het hele programma keurig volgens de richtlijnen ingericht. Maar dat betekent niet dat het geen echte kliederkerk wordt! Denk maar aan de duif die Noach uit liet vliegen van de ark om te kijken of er ergens al een droog plekje te vinden was. Het beestje zocht en zocht… Hij kwam zelfs een keertje moe en teleurgesteld weer terug… Maar uiteindelijk vond hij een plekje om te wonen! Dat vind ik een bemoedigend beeld, en laat de duif nu ook net het dier zijn dat aan de beurt was in onze vrolijke bijbelse beestenboel. Dus kom om 14.00 uur naar De Barte (ingang vanaf 13.55 uur bij de vlag van de Kliederkerk) en laat je meenemen door het verhaal! En je ouders… Om 15.30 uur mogen ze toch nog even komen kijken wat jullie hebben gedaan, maar dan buiten in de frisse lucht. Je ziet het: het wordt toch nog leerzaam en gezellig!