Resultaat Kerstactie Voedselbank

Zoals u weet hebben we in de weken voorafgaand aan Kerst eten ingezameld voor de Voedselbank in Heerenveen. U heeft massaal gehoor gegeven aan onze oproep in de Geandewei en het blad de Compagnon. Tientallen boodschappentassen en dozen vol met eten zijn afgeleverd bij de leden van de diaconie. Daarvoor willen we u allemaal hartelijk dankzeggen!

Op vrijdag 18 december jl. hebben we een “grote wagen volgeladen” afgeleverd bij de Voedselbank. Namens de Diaconie heeft Geesje Loer de opbrengst van de inzamelingsactie overgedragen aan Herman Spruijt van de Voedselbank

Daarnaast hebben we tijdens de Avondmaalsdienst van 6 december vorig jaar en de Kerstnachtdienst gecollecteerd voor de Voedselbank. De Diaconie heeft besloten om de opbrengst van de collecte van de Avondmaaldienst te verdubbelen. Daarmee kwamen we uit  op het eindbedrag van € 1.200,- !
U allen dank voor uw gulle giften!

Op woensdag 27 januari jl. heeft Johan Medenblik als voorzitter van de Diaconie namens PKN Tjalleberd – de Knipe een cheque van 1.200,- euro overhandigd aan Hermanna Hoekstra van de Voedselbank Heerenveen (zie foto’s). Volgens Hermanna Hoekstra blijft hulp nodig voor de voedselbank. Zeker in deze moeilijke tijden door de coronasituatie is hulp meer dan nodig.

Zoals u weet hebben we in voorgaande jaren eten ingezameld voor de kerstpakkettenactie voor het Aanloophuis “Oer de Brêge” in Heerenveen. Door de coronapandemie was dat afgelopen jaar helaas niet mogelijk.