Groot huisbezoek ‘Open Huis’ in de Pastorie

Het Groot Huisbezoek is inmiddels in volle gang. Veel nieuwe gezichten mocht ik zien en veel mooie verhalen mocht ik horen. Het begin is er! Voor de komende weken zijn er nog een hele rij avonden gepland. Fijn dat u meedoet! Als u zich heeft aangemeld via de datumprikker wist u meteen al op welk moment ik u verwacht. Heeft u het briefje ingeleverd, dan heeft u als het goed is daarover bericht gehad. Bij twijfel graag nog even contact! En heeft u zich nog niet aangemeld? Er is vast nog wel ergens een plekje vrij. De link naar de datumprikker werkt nog steeds, maar u kunt ook even contact opnemen.

Tijdens het Groot Huisbezoek besteden we de meeste tijd aan een creatief kennismakingsspel. U merkt vanzelf wel hoe het werkt: iedereen kan meedoen. Daarnaast wil ik ook graag plannen met u maken voor het komende seizoen. Waar ligt u interesse? Waar loopt u warm voor? U krijgt ook de vraag om één datum te noemen. Rond die datum stuur ik u dan jaarlijks een berichtje of breng ik u een bezoekje, al naar gelang het uitkomt. Op die manier houden we het contact in stand. Over die datum kunt u dus alvast even nadenken: het kan een willekeurige datum zijn, maar ook één die voor u een bijzondere betekenis heeft.

Kennismaking thuis
Vind u het prettiger dat ik even persoonlijk bij u langs kom om kennis te maken? Ik kom graag. Neemt u even contact met me op en we maken een afspraak. Het gemakkelijkst gaat dat via WhatsApp (06-51594961) of e-mail (ds@riemerpraamsma.nl). Het vaste nummer bellen (0513-438636) of aanbellen bij de pastorie (Skipper 24) kan natuurlijk ook, al ben ik natuurlijk niet altijd thuis. Mobiel bellen kan niet: die staat bij mij op stil.

Adventskring
Eén plan voor het nieuwe seizoen gaan we meteen al uitvoeren: een Adventskring. Tijdens de weken van Advent komen we vier keer ’s morgens of ’s avonds bij elkaar. We lezen dan de bijbeltekst van de zondag daarop, kijken waar die ons raakt en praten daar samen over door. Op die manier leven we heel bewust toe naar Kerst. Wie onregelmatig werk heeft kan ook de ene keer ’s morgens en de andere keer ’s avonds komen: zo kun je toch de rode draad blijven volgen. De data zijn woensdag 27 november, 4, 11 en 18 december en de keus is ’s morgens (9.30 – 11.00 uur), ’s avonds (20.00 – 21.30 uur) of afwisselend ’s morgens of ’s avonds. Voor zowel ’s morgens als ’s avonds is het maximum aantal deelnemers 12. Ik zie uw aanmelding graag tegemoet!

Riemer Praamsma
telefoon: 0513-438636
WhatsApp 06-51594961
e-mail: ds@riemerpraamsma.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.