Kerkdiensten 2.0

• door

Helaas worden er tot nadere aankondiging geen reguliere kerkdiensten georganiseerd in onze kerkgebouwen. Toch willen we de Paascyclus op Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag op een alternatieve wijze doorgang laten vinden. Helaas zonder gemeente, maar met de symbolische viering van het avondmaal op Witte Donderdag,
het doven van de Paaskaars op Goede Vrijdag
en het binnendragen van de nieuwe Paaskaars op Stille Zaterdag als teken van de opstanding van Jezus Christus. In deze tijd van coronacrisis is het mooi om te weten dat niets het Paasverhaal kan tegenhouden!

De diensten zijn op de volgende tijdstippen met beeld en geluid te volgen via www.pkn-tjalleberd-deknipe.nl/kerkdienst-gemist-kerk-tv:

• Witte Donderdag 9 april om 19.30 uur
    • Goede Vrijdag 10 april om 19.30 uur