Kringenwerk

Kinderleerhuis 4-12 jaar

Op de eerste bijeenkomst van het kinderleerhuis zijn we bezig geweest met het avondmaal. Brood en wijn doen daar denken aan Jezus, maar het komt nog veel vaker voor dat eten en drinken je aan iemand doen denken. In de dienst van 2 februari heeft u daar iets van kunnen zien. Op de volgende bijeenkomst (29 maart) gaan we verder met wat er bij het avondmaal op tafel komt.

Bonte Bijbelse Brainstorm voor 12-18 jaar

Dinsdagavond 28 januari was alweer de tweede Bonte Bijbelse Brainstorm. Aan de hand van het verhaal van Ruth had ik gedacht dat we het vooral zouden hebben over brood, honger en delen met elkaar. Maar het ging ook over reizen, emigreren en vooral over zorg hebben voor elkaar. Heb je het gemist? Dinsdag 3 maart ben je weer welkom in de Pastorie (Skipper 24) van 19.00 tot 20.00 uur.

Kwartaalse Mindfuck voor 18-25 jaar

Vier keer per jaar komt onze groep bij elkaar om met elkaar de gedachten in een nieuwe richting te kneden. De eerstvolgende bijeenkomst was op maandagavond 10 februari. We hadden het over het schaarse goed ‘rust’ en creëerden daarmee vooral voor onszelf een klein rustmomentje. Dat was een eyeopener: rust begint waar je je van onrust en rust bewust gaat worden. De volgende bijeenkomst is op maandag 23 maart, om 20.00 uur in de Pastorie (Skipper 24). We nemen dan ieder een foto mee met als (denkbeeldig) opschrift: dit is liefde. Je begrijpt al: daarmee lopen we vooruit op de Pubquiz van de zondag daarop. Van harte welkom!

Riemer Praamsma
telefoon: 0513-438636

WhatsApp: 06-51594961
e-mail: ds@riemerpraamsma.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.