Paasontbijt voor de micamijnen

Zoals u vast al heeft gezien of gelezen, gaat de opbrengst van het 40-dagenproject dit jaar naar het project ‘Stop kinderarbeid in de micamijnen’ van Terre des Hommes. Er is al een mooi bedrag ingezameld met de collectes en de kraskaartenactie. Twee jaar geleden hebben we een paasontbijt georganiseerd voorafgaand aan de dienst op Eerste Paasdag. Dit was een groot succes. Dit jaar brengt de diaconie het paasontbijt bij u thuis!

Voor €5,- per volwassene en €2,50 per kind (tot 12 jaar) geniet u van een compleet verzorgd paasontbijt. U hoeft alleen nog maar een kopje thee of koffie te zetten en een eitje te koken; voor de rest wordt gezorgd.
Wilt u zich opgeven voor dit paasontbijt aan huis? Dan kan dit via een bericht aan Marlon Lenstra via wiekampmarlon@hotmail.com. Als u uw naam, adres en het aantal deelnemende volwassenen/kinderen aan Marlon doorgeeft, regelen wij de rest.

U kunt zich opgeven voor dit paasontbijt tot en met zondag 28 maart. De ontbijtjes worden op zaterdag 3 april in de namiddag bezorgd. Wilt u het geld in een gesloten envelop met daarop uw naam afgeven wanneer wij het ontbijtje bezorgen?