Pannenkoek restaurant De Vrolijkheid

Wat was het weer gezellig op zaterdag 2 november jl. In de loop van de namiddag raakten alle tafels in het pannenkoekrestaurant “De Vrolijkheid” bezet. Er was dus een grote opkomst en in totaal zijn er 176 pannenkoeken geserveerd! Al met al heeft deze actie ongeveer 700 euro opgeleverd. Een prachtig resultaat! Dit geld wordt besteed aan de bouw van de school in Sierra Leone. Dit project wordt uitgevoerd door de stichting Earthian Roots.
Wat mooi om dit als kerk te organiseren! Het geeft een goed teamgevoel. In het beleidsplan van onze kerkelijke gemeente hebben we aangegeven dat we als kerk meer zichtbaar willen zijn in de dorpen Tjalleberd en De Knipe. Dat is met het pannenkoekrestaurant gelukt! Want we konden gasten verwelkomen van zowel binnen als buiten onze kerkgemeenschap.
Dank aan alle vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt! En in het bijzonder willen we Roel Boonstra bedanken voor het leveren van het meel en Lutske Cnossen voor haar inzet!

Johan Medenblik, Voorzitter Diaconie