Project 40 dagentijd 2020

• door

De Diaconie heeft besloten om, net als vorig jaar, de bouw van de school in Sierra Leone centraal te stellen tijdens de 40-dagentijd van 2020. Zoals u weet wordt deze school gebouwd door de stichting Earthian Roots. Vorig jaar hebben we als kerkelijke gemeente € 3.000,= ingezameld voor de bouw van de school. Met dit geld kon het afgelopen jaar de muren van de school worden gebouwd (zie foto). Dit jaar hebben we ons als doel gesteld genoeg geld in te zamelen om de school af te kunnen bouwen, onder het motto: “Het dak moet erop!”.

Om de Corona pandemie te beteugelen kunnen we als gemeente momenteel helaas niet meer bij elkaar komen om gezamenlijk de kerkdiensten te vieren. Hierdoor wordt er ook niet meer elke zondag gecollecteerd. Toch kunt u gewoon via de GIVT-App geld overmaken voor ons project. Ook is het mogelijk om een gift over te maken naar de bankrekening van de diaconie: NL55RABO0300407289.

Help mee om de bouw van de school mogelijk te maken! Het dak moet erop!!

De Diaconie

P.S. Misschien ten overvloede willen wij u erop wijzen dat in verband met de huidige situatie het Paasontbijt op zondagmorgen 12 april niet doorgaat.