Stille Verbinding Extra Nieuwsbulletin

We hadden het mooie plan opgevat om bij de opname van onze online-kerkdiensten de komende weken een klein aantal gemeenteleden uit te nodigen om er echt bij aanwezig te zijn. Velen van u hebben zich daar echt op verheugd. Ik ook. Wat was het mooi om op de Startzondag weer echt bij elkaar te zijn! Iets daarvan zouden (steeds een aantal van ons) wekelijks kunnen beleven. Maar helaas: door de verspreiding van het virus (ook hier in Fryslân) ziet de kerkenraad zich genoodzaakt dit plan voorlopig (eerst voor drie weken) in de koelkast te plaatsen. We vinden het heel jammer, maar het is niet anders. Wat wel doorgaat zijn de online diensten zelf: u kunt deze diensten gewoon blijven volgen via www.kerkdienstgemist.nl.