Concerto in Memoriam

harp en voorwoord_1

 i.v.m. de situatie rond het virus alleen online te beluisteren via kerkdienstgemist.nl

Bekijk hier het programma

Vrijdag 6 november 2020 zal het jaarlijkse Concerto in Memoriam In De Knipe plaatsvinden. Dit concert is een bijzondere gelegenheid om samen met anderen en toch individueel dierbaren te herdenken. Niet alleen de mensen die in het afgelopen jaar zijn overleden worden herdacht. Het kan ook zijn dat men al langer geleden een dierbare is kwijtgeraakt.

Het concert is van 19.30-20.15 uur en is (na aanmelding) vrij toegankelijk. Het (muzikale) programma wordt ieder jaar zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een afwisseling van muziek, stilte, een spreker en voordracht van gedichten. De teksten zijn ieder jaar geschreven en/of gesproken door betrokken dorpsgenoten. De muzikale invulling wordt dit jaar verzorgd door Nienke van der Leijden op harp.

Aanmelding

In verband met de RIVM maatregelen is aanmelden dit jaar verplicht. Dit kan bij Francien Bekius: ✉ stuur een mail naar Francien of 📱 bel Francien vanaf je mobiele telefoon

Na afloop van de bijeenkomst is er daarom dit jaar helaas geen gelegenheid om samen een kop koffie/thee te drinken, we hopen dat een volgend jaar de situatie weer anders is.

Concerto in Memoriam is een samenwerkingsverband van leden van Humanistisch Verbond, Plaatselijk Belang De Knipe, Doopsgezinde gemeente De Knipe en Protestantse Gemeente Tjalleberd-De Knipe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.