De vlag uit

De vlag uit voor geslaagde jongeren in onze gemeente:

Na een oproep in het kerkblad, heeft de kerkenraad een aantal namen van jongeren doorgekregen die dit jaar eindexamen hebben gedaan. In verband met de coronabeperkingen, ook nu weer een heel bijzondere examentijd, maar niet minder spannend. De jongeren werden bezocht door de wijkouderling, die namens onze gemeente de felicitaties overbracht aan Else Atsma, Jelte Dikkerboom, Sabine van Deursen, Hylke Jonker, Jildou Jonker, Quint Kuitert, Thyme Mulder, Jelle Steenstra en Jarik Verwindt en hen succes wenste voor de volgende fase van hun leven. Ze kregen allemaal een rode roos en een wenskaart aangeboden. Degene die (nog) niet zijn geslaagd, kregen een stimulerings-, bemoedigings- of troostroos.