Gemeente-avond 21 oktober 2020

Afgelast i.v.m. Covid-19

Zoals gebruikelijk organiseert de kerkenraad ook dit jaar weer de zakelijk gemeenteavond.

Op deze avond zullen de financiële verslagen worden toegelicht en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Een samenvatting van de financiële verslagen van het College van Kerkrentmeesters en het College van Diakenen heeft u kunnen lezen in de Geandewei van september 2020. De uitgebreide jaarverslagen liggen ter inzage bij:

het Kerkelijk bureau
Coehoorn van Scheltingaweg 1
te Heerenveen, 0513-651181

Graag vooraf telefonisch melden dat u komt, in verband met de coronamaatregelen.

De agenda voor de gemeenteavond:

2. Toelichting jaarrekening 2019 Kerk
  3. Gelegenheid tot stellen van vragen
  4. Toelichting jaarrekening 2019 Diaconie
  5. Gelegenheid tot stellen van vragen
  6. Pauze

Programma na de pauze:

Thema van deze avond is ”Groene kerk”. Tijdens de startzondag van 27 september jl. heeft u kennis kunnen maken met dit onderwerp. Omdat niet iedereen heeft deelgenomen aan de startzondag willen we tijdens de gemeenteavond kort de vijf thema’s van de Groene kerk toelichten:

• Energie & Klimaat;
  • Schepping & natuur
  • Bewust inkopen
  • Geloof & Inspiratie
  • Omgaan met geld

Zie ook: www.groenekerken.nl

Vervolgens willen we u vragen wat voor u persoonlijk belangrijke onderwerpen zijn binnen het hoofdthema Groene kerk.
Dus: kom naar de gemeenteavond op 21 oktober a.s. en denk met ons mee hoe we als kerkelijke gemeente de Groene kerk vorm en inhoud kunnen geven.
We volgen de richtlijnen van het RIVM. Vooraf aanmelden is verplicht, volg de aanwijzingen van de suppoosten.

Waar:                  Ængwirder Tsjerke Tjalleberd
Wanneer:           woensdag 21 oktober 2020
Tijd:                     19.30 uur

Aanmelden vóór 20 oktober 2020 bij:
Ambtelijk secretariaat Johanna de Jong.