Houd moed, heb lief

Als gemeente dachten we dat we weer langzaam konden opstarten met het toelaten van gemeenteleden tot de kerkdiensten. Tot we met elkaar weer te horen kregen dat we dergelijke bijeenkomsten kunnen blijven houden maar met een minimaal aantal deelnemers. En Als kerkenraad hebben we besloten de bezetting bij de diensten, die we live uitzenden via kerdienstgemist.nl, tot de noodzakelijke gemeenteleden/ medewerkers te beperken.

En dat vinden we heel vervelend. Zeker omdat we denken dat het ook nog wel even gaat duren. We hebben natuurlijk de app de (heel) Stille Verbinding die ons toch samenbrengt. Om in het nieuwe normaal dat stukje verbinding nog meer toonbaar te maken heeft de kerkenraad besloten bij deze Geandewei een 2-tal mondkapjes te doen met de opdruk “Houd moed, heb lief”.

Eén voor uzelf en één voor uw huisgenoot of om weg te geven. Draag ze met trots!
Namens de kerkenraad, Jurgen Vroegh, Voorzitter

Wasvoorschrift:
Was de mondkapjes met de hand in lauw water om het vuil te verwijderen en strijk ze daarna om de bacteriën te verwijderen.