Kerk met een open deur

Tijdens de lockdown zetten we graag de deuren van onze kerkgebouwen open voor ieder die op zoek is naar de stilte of juist naar een goed gesprek. Er is een gastheer of gastvrouw die zich bescheiden terugtrekt als u stilte zoekt en een kopje koffie voor u schenkt als u behoefte heeft aan een praatje. Eenvoudig een kaarsje aansteken kan ook. Het loopt nooit storm en dat is de bedoeling ook niet. Maar wie komt, komt op verhaal. In elk geval tot aan 10 december staan kerkdeuren open:

– elke dinsdag in De Knipe, ’s morgens van tien tot elf en ’s avonds van acht tot negen uur;
– en elke donderdag in Tjalleberd, ook ’s morgens van tien tot elf en ’s avonds van acht tot negen uur.

Vrijwilligers die een uurtje op de kerk willen passen en open willen staan voor het verhaal van ieder die hen aanspreekt, kunnen zich melden bij ondergetekende. Graag zelfs!
En ten overvloede: houdt u facebook, Stille Verbinding en website in de gaten. In deze tijd kan er zomaar iets in de plannen veranderen.

Andries Visser