Klaar voor Kerkbalans 2021?

De voorbereidingen voor Actie Kerkbalans zijn weer in volle gang. Met het thema ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’ werken we volop aan de campagne voor 2021. Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor de kerk. Vandaar dat we elk jaar al onze gemeenteleden om een vrijwillige bijdrage vragen. U ontvangt daarom in de week van 16 januari een brief van ons met het verzoek om bij te dragen. We hopen dan ook dat we weer op u mogen rekenen. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en nieuwe plannen maken.
Mocht u tegen die tijd vragen hebben dan kunt u contact opnemen met:

Alette Algra , Ouderling-kerkrentmeester 06-48301217 / kerkrentmeester1967@gmail.com