Tsjerkepaad 2021: de kerk is open!

Na een jaar stilte vanwege Covid-19 is het nu weer tijd om de kerkdeuren van de Nij Brongergea Tsjerke in De Knipe te openen voor bezoekers. Tussen 3 juli en 11 september a.s. bent u van harte welkom op zaterdagmiddag van 13.30 -17.00 uur.*

Verleden…In de kerk zijn dit jaar zoldervondsten te bewonderen. Samen met de koster hebben we alle bergruimtes van kerk en kerkgebouw afgestruind en daarbij ontdekten we prachtige en soms curieuze voorwerpen. Een deel daarvan wordt gedurende de zomermaanden geëxposeerd in de kerk.

…heden en toekomst Daarnaast wordt er in de kerk aandacht besteed aan de tijdcapsule, die later dit jaar voor 40 jaar zal worden begraven. De tijdcapsule is gevuld met verhalen van gemeenteleden over hun ervaringen tijdens Covid-19 en de lockdowns.

* Handen wassen – 1,5 m. afstand – mondkapje verplicht. Raadpleeg ook Tsjerkepaad.nl