Meteen naar de inhoud

Zomaar een dak

Update 5 uhm.. de zoveelste

Momenteel zijn we, als commissie, een soort ideeënfabriek. De wildste en meest extreme plannen worden over tafel geslingerd. Iemand wilde al slingerplanten in de kerk laten woekeren om zo een jungle te imiteren, uiteraard in het kader van de duurzame kerk. Of dit plan voorgelegd gaat worden aan de kerkenraad, ik kan nu mijn rijkelijke fantasie loslaten op dit item, maar jullie zullen zelf ook deze fantasie in kunnen vullen. Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt.

Dit is het onrustige voorbeeld, het rustige bestaat uit de serene rust zoals Jane Austen die beschreef in haar romans. Theetje, zoet jamkoekje, lekker invallend zonnestraaltje met een hondje slapend op de vloer heel soms opgeschrikt van een opfladderend fossiel mereltje, die ontsnapt is aan de scherpe nagels van Dikkie Dik.

Nou u hoort het wel, we zijn inspirerend bezig!! Wat dit betreft kunt u met een gerust hart gaan slapen, er zijn zaken in de wereld waar we wel wakker van kunnen liggen. Laat dat misschien voor ons ook een trigger zijn om zo nu en dan stil te staan bij wat er in de wereld om ons heen gebeurt, dan is bovenstaand een futiliteit, waar we wel troost kunnen vinden waar we samen kunnen komen om voeding voor de ziel te krijgen. Dit gaat zeker niet verloren en wij proberen dan ook een goed ontwerp richting onze kerkenraad te sturen

Hartelijke groet, namens Zomaar een dak
Jelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Klik op Chat openen ↓
Klik op Chat openen ↓
😀 Hallo, stuur een appje naar genoemd contact voor meer info en/of opgave voor deze activiteit. 😅


Volg de Stille verbinding, klik op