De wekelijkse kerkdiensten

In de vorige Geandewei begonnen we zo enthousiast: elke zondag kerk en steeds een mooi aantal van u daarbij lijfelijk aanwezig! Het liep helaas anders. De situatie rond het virus laat het niet toe. Maar we houden moed! Zodra het weer kan nodigen we voor elke dienst een beperkt aantal mensen uit om aanwezig te zijn. Onze ambtelijk secretaris Johanna de Jong heeft een lijst met namen van mensen die graag een keer uitgenodigd willen worden. Heeft u zich daar nog niet voor aangemeld, maar wilt u er wel graag weer eens bij zijn? Neemt u dan contact op met Johanna.
Ondertussen worden onze diensten met beeld en geluid uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl. U kunt de diensten daar ook nog op een later tijdstip terugzien. De orde van dienst kunt u vinden in de Stille Verbinding en op onze website onder kerkdiensten/liturgieën.
Uiteraard zijn al onze plannen in deze tijd onder het voorbehoud van Jacobus. Houdt u daarom onze website, onze facebookpagina en de Stille Verbinding goed in de gaten.