Online-diensten

Voorlopig gaan we nog even door met het streamen van diensten. Zoals het er nu voorstaat doen we dat om de twee weken, maar houdt u er rekening mee dat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Houdt u daarom onze website (www.pkn-tjalleberd-deknipe.nl), onze facebookpagina (zoek op ‘geandewei’) en de Stille Verbinding goed in de gaten.
De diensten vanuit onze eigen gemeente worden uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl. Het werkt heel eenvoudig en u kunt de dienst ook op een later tijdstip nog terugluisteren. De orde van dienst kunt u vinden in de Stille Verbinding en op onze website onder kerkdiensten/liturgieën. Komt u er niet uit? Misschien weet uw ouderling dan wel raad of weet hij of zij wie u verder kan helpen.