Online-diensten

• door

Deze zomer gaan we door met het streamen van diensten. We doen dat om de twee of drie weken, de andere zondagen kunt u verbinding zoeken langs de bekende kanalen (zie de Geandewei van juni). De diensten vanuit Utrecht op NPO 2 en vanuit Franeker op Omrop Fryslân zijn gestopt, maar in het vorige nummer van Geandewei staan nog veel meer mogelijkheden opgesomd.
De diensten vanuit onze eigen gemeente worden uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl. Het werkt heel eenvoudig en u kunt de dienst ook op een later tijdstip nog terugluisteren. De orde van dienst kunt u vinden in de Stille Verbinding en op onze website onder kerkdiensten/liturgieën. Komt u er niet uit? Misschien weet uw ouderling dan wel raad of weet hij of zij wie u verder kan helpen.