Weer echt naar de kerk?

• door

Zou u het ook mooi vinden om weer eens een kerkdienst in het echt mee te maken? Met de kerkenraad onderzoeken we op dit moment de mogelijkheden. Uiteraard blijven we daarbij binnen de regels van het RIVM: geen samenzang, anderhalve meter, plaats reserveren etc. Maar: voor we plannen gaan maken hoe we dat precies gaan invullen willen we eerst graag weten hoeveel mensen hiervoor interesse hebben. Daarom de vraag: wilt u de komende maanden zo nu en dan weer echt een kerkdienst meemaken? Zo ja, stuurt dan een berichtje met uw naam naar Johanna de Jong. En hebben evt huisgenoten ook interesse, zou u dat er dan meteen bij willen vermelden? De contactgegevens van Johanna vindt u hier.