Jongerenkring

pict_jongerenkring

Op zondag naar de kerk?
Wij bieden eens per maand, tijdens de dienst, een kring speciaal voor jullie: 12-18 jaar.

Waarom?
Omdat jullie creatief zijn, frisse inzichten hebben en het boeiend is om met elkaar in gesprek te gaan over thema’s in de maatschappij en in de bijbel. Met jullie out of the box denken krijgen oude verhalen een andere perspectief. Soms ook ontdekken we dat issues uit de bijbel in onze tijd nog steeds actueel zijn. En wat kunnen en willen we daar dan mee? Wat is onze drive? Zouden we dingen met elkaar in beweging kunnen zetten?

Nieuwsgierig?
Laat dan van je horen. Een kring werkt alleen als we met meer jongeren zijn, dan smaakt de koffie beter,  kunnen we meer uitwisselen en noten kraken en houden we elkaar geïnspireerd.

Ben je een ouder en zie je nieuwe inspirerende mogelijkheden om op zondag met elkaar richting de kerk te komen, ook dan mag je contact opnemen.
De kring plannen we alleen in bij voldoende aanmelding. Dus bel of app Jur Hofsteenge: 06-21267627