Kinderleerhuis

pict_kinderleerhuis

Alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar zijn welkom bij het Kinderleerhuis. Twee of drie keer per jaar ga je dan met de leiding van de Kinderkring na de kerkdienst nog een uurtje aan de slag met de dominee. Vorig jaar wilde hij je de geheimen van het Avondmaal laten zien. Dat liep toen even anders door de crisis. Dit jaar gaan we het kerkelijk jaar verkennen en maken we een hele grote klok waarop je precies kunt zien hoe ver we zijn. De eerste keer is in de herfst en mag je beukennootjes, eikels en herfstbladeren meenemen naar de kerk. En tegen de zomer ben je helemaal bij de tijd! Limonade met wat lekkers kan natuurlijk niet ontbreken en zo maken we het zeker ook gezellig met elkaar.

Waar: in de kerk
Hoe laat: na de dienst (10.30 – 11.30 uur)
Wanneer: 8 november, 10 januari en 7 maart
Info: Limkje Schreur (06-83001299) of ds Riemer Praamsma (0513-438363)  (WhatsApp 06-51594961)