Kliederkerk

pict_kliederkerk

We gaan dit seizoen vijf keer Kliederkerk houden, als thema hebben we ’Muziek’ gekozen. Met elke Kliederkerk een andere emotie. Op zondag 4 oktober is het thema: Bang. Waar ben je bang voor en wat doe je dan. Misschien ga je wel heel hard schreeuwen of kruip je in een hoekje. Kijk eens naar Paulus en Silas daar in de gevangenis, ze zijn vast bang en wat doen ze…… Ze zingen tot eer van God en dan gebeurt er van alles. Daarover hoor je op de Kliederkerk en we knutselen instrumenten en maken muziek en dansen, zodat we niet meer bang zijn. Jij bent welkom je ouders niet, zij mogen je brengen tot de deur van De Barte.