PASTORAAT

  • door

Wel en wee

Op deze plek had uw berichtje kunnen staan. Bij een nieuwe baan, gezinsuitbreiding of opname in het ziekenhuis of op andere kruispunten in het leven is het mooi en goed om als gemeente met elkaar mee te leven. Met de AVG in het achterhoofd doen we dat uiteraard alleen als u zelf met ons deelt. Stuur uw berichtje naar ds@riemerpraamsma.nl en ik maak er wel een stukje van. Bellen kan natuurlijk ook

Gewoon bellen

De afgelopen maanden heb ik het pastoraal bezoek vooral telefonisch gedaan. Het virus dat we moeten keren verspreid zich immers niet langs die lijn. Nu het virus voorlopig nog onder ons zal zijn moeten we nog meer manieren vinden om op afstand nabij te zijn. Natuurlijk ga ik door met de telefoon en u mag ook gerust bellen als u daar even behoefte aan heeft. U kunt dan het beste mijn vaste nummer gebruiken 0513-438636, mijn mobieltje staat als regel op stil. Maar ik ben op zoek naar nog andere mogelijkheden!

Aanspreekuur

Bent u even toe aan een echt gesprek? Wilt u uw verhaal delen of uw hart luchten? Voortaan zit ik elke dinsdagmorgen daarvoor klaar in één van onze kerkgebouwen. In een ruimte die ertoe uitnodigt om eerlijk te zijn én op de gewenste afstand steken we ontspannen maar beslist de diepte in. De Gastheer is er vanzelfsprekend bij, en als het erop uitloopt sluiten we af met een gebed. Op 9 en 23 juni zit ik van 10 tot 12 in de Aengwirder Tsjerke, op 16 en 30 juni in de Nij Brongergea Tsjerke.

Een ander tijdstip kan ook: bel of app me dan even voor een afspraak.

Vakantie

Van 6 juli t/m 2 augustus ben ik met vakantie. Grote plannen hebben we niet gemaakt, dus misschien wordt het wel genieten in Hintergarten.
In voorkomend geval kan de ouderling voor een waarnemer zorgen. Ik wens u allen goede weken en hoop u in augustus weer aan de lijn of in het echt te ontmoeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.