Groot huisbezoek

• door

Thema: ‘Rust’ Data: 25, 26 februari 4, 5 maart

Aan het begin van de komende Passietijd houden we weer een groothuisbezoek bij gemeenteleden thuis. Zoals bekend is rust een schaars artikel in onze drukke dagen. Het is dan ook de vraag of u er in uw overvolle agenda nog wel een plekje voor kunt vinden.Maar als het wel lukt kunnen we elkaar misschien een zetje geven voor een wat rustiger levensstijl. Het geloof zal ons daar zeker bij inspireren.

De meeste bijeenkomsten zijn ’s avonds, maar er is ook de mogelijkheid om ’s morgens mee te doen. De uitnodigingen werden u weer toegestuurd samen met de kerkbalans. Opgeven kon heel eenvoudig met het formulier in de uitnodiging dat u kon het terugsturen in de enveloppe van Kerkbalans, of meegeven als de kerkbalans enveloppe bij u werd opgehaald.

Aanmelden gaat nog rustiger via de datum-prikker. U kunt zich nog aanmelden tot 10 februari. De link daarvoor kunt u krijgen bij ds. Riemer Praamsma.

e-mail: ds@riemerpraamsma.nl
           WhatsApp: ds@riemerpraamsma.nl