Meteen naar de inhoud

Aktie Vandaag

pict_diaconie

Aktie Vandaag voor SOS Kinderdorpen

“Aktie Vandaag” is het financiële adoptieproject van onze gemeente in het SOS kinderdorp Leh-ladakh in Noord-India. De “Aktie Vandaag” commissie bestaat sinds 1976 en wordt op dit moment gevormd door 3 leden ondersteund door de diaconie met als basis een aantal vaste donateurs. Aktie Vandaag steunt financieel 8 kinderen, die wonen in dit kinderdorp. Ons kinderdorp in Leh-ladakh bestaat uit 27 gezinshuizen waar kinderen zonder ouders of zonder een veilig thuis kunnen opgroeien in een nieuwe familie eventueel met broertjes en zusjes. In een soort gezinsverband van een liefdevolle SOS moeder en 10 tot 20 kinderen worden ze opgevoed en via scholing voorbereid op een bestaan met toekomst. De SOS moeder speelt een hele belangrijke rol, zij begeleidt de ontwikkeling van ieder kind. Ieder kind krijgt goed onderwijs en medische zorg.

De kinderen blijven toevertrouwd aan de zorg van het SOS kinderdorp tot zij hun opleiding hebben afgerond en een baan hebben gevonden tot ze op eigen benen kunnen staan. Voor ieder kind wordt € 30,- per maand overgemaakt door Aktie Vandaag. Wij hopen dit te kunnen blijven doen door uw gift.

Info: Wies de Wagt, Anneke de Glee of stuur een mail naar het ambtelijk secretariaat
Gift storten op: NL55RABO00300407289 t.n.v Diaconie Protestantse gemeente Tjalleberd-De Knipe o.v.v. Aktie Vandaag S.O.S Kinderdorpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Klik op Chat openen ↓
Klik op Chat openen ↓
😀 Hallo, stuur een appje naar genoemd contact voor meer info en/of opgave voor deze activiteit. 😅


Volg de Stille verbinding, klik op