Kliederkerk

pict_kliederkerk
Vijf of zes keer per jaar is het feest in De Barte! Alle kinderen van de basisschool zijn dan welkom bij de Kliederkerk. Meteen als je binnenkomt mag je al aan de slag. Je krijgt een ketting om met je naam, er zijn werkjes om te maken, spelletjes om te spelen, een verhaal om naar te luisteren en natuurlijk ook iets lekkers om te eten en te drinken. Je zult je geen moment vervelen. Vorig jaar kwamen één voor één Bijbelse beesten langs. We zagen een slang, een leeuw, een lam en zelfs een ezel kwam voorbij. En ze hadden ons heel wat te vertellen. Voor dit jaar is het nog een verrassing wat we gaan doen. We hopen vooral dat je meedoet, en neem gerust nog vriendjes en vriendinnetjes mee.
Je ouders zijn ook welkom, voor hen is er koffie en thee.

Waar: De Barte
Hoe laat: 14.00 – 15.45 uur