Opfriscursus I: Onze Vader

Is uw geloof toe aan een opfrisbeurt? Trouwe kerkgangers kunnen in een sleur raken en randkerkelijken kunnen zich afvragen waar het destijds eigenlijk om ging.
De ervaringen van beide groepen zullen misschien niet eens zoveel van elkaar verschillen. Voor beiden is het goed om terug te gaan naar de basis.

In het eerste deel van deze opfriscursus gaan we aan de slag met het gebed. We doen dit aan de hand van het ‘Onze Vader’ dat Jezus ons zelf heeft geleerd. Wat zeggen we daar eigenlijk? Wat denken we daarbij? En hoe zeggen we dat?

Als handleiding nemen we een boekje van Rochus Zuurmond, maar we gaan vooral samen aan de slag. U kunt meedoen met een ochtendgroep, een middaggroep of wisselen tussen beide.

Waar: KC Nij Brongergea Tsjerke
Hoe laat: twee groepen: van 10.00 – 11.30 uur of van 20.00 – 21.30 uur
Wanneer: om de veertien dagen: 22/10, 5/11, 19/11, 3/12 en 17/12
Info: ds Riemer Praamsma (WhatsApp 06-51594961)