Team Beeld en Geluid

pict_team beeld en geluid

Het Team Beeld en Geluid verzorgt de techniek voor onze kerkdiensten. Wij zorgen ervoor dat u de dienst in de kerk goed kunt horen en dat de liturgie op het beeldscherm in de kerk wordt weergegeven. Nog belangrijker in deze coronaperiode is dat wij ervoor zorgen dat u de kerkdiensten live of achteraf kunt bekijken via Kerkdienst gemist.

Ons team bestaat op dit moment uit 7 personen en we verzorgen met 2 personen een dienst. Eén zorgt voor het geluid en de ander bedient de camera. Lijkt het je leuk om mee te helpen dan ben je van harte welkom om ons team te komen versterker. Wil je eerst wat meer informatie dat kan natuurlijk ook.

Wat: verzorgen techniek voor de kerkdiensten Wanneer: elke zondag (bij toerbeurt), dus bij meer teamleden hoef je minder vaak dienst te doen! Info en opgeven:Rinse Tichelaar of  bel Rinse vanaf je mobiele telefoon